Aalborg d. 6. maj 2019

Chap A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Vertigo Lux – Birger Jørgensen

Sad bomfast senest og jeg tror faktisk at den kunne have være med helt fremme, hvis den havde fået hullet. Nu er det tillæg, hvilket aldrig er let, men en god triochance er han. Jeg synes, det bliver bedre med stilen for hver gang, og det fungerede godt senest på Fyn.

3. løb nr. 8 Chap AP – Birger Jørgensen

Har gået gode løb i de seneste mange starter, men er her havnet langt ude på vingen. Kan være en lille pladschance, hvis det flasker sig fra det spor.

7. løb nr. 5 Eldorado – Birger Jørgensen

Var stresset og dum op til startbilen senest. Derfor har jeg denne gang meldt hesten i voltestart og fra tillæg. Hvis han går op til forrige start så har han vinderchance, men hesten er endnu lidt grøn i det og skal ud at lære.

Baneprogrammet kan læses her