Aarhus d. 10. maj 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 2 Attached – Birger Jørgensen

Gik godt senest og vandt jo vældig enkelt. Hvis hesten klarer Århus-banen så taber den ikke dette løb. Jeg tror, hesten har fordel af Århus-banen. Den flyver højre rundt i træningen, men det har jeg sagt før og når man så kommer ned på banen, er det lidt noget andet. Den anden vej rundt har hesten lidt problemer på hjørnerne, og der har hesten murphyblænder og hovedstang på. Det er planen at det kommer af her. Samtidig får den måske vatudtræk på. Den har ikke tidligere prøvet at få rykket vattet.

3. løb nr. 9 Escape AP – Birger Jørgensen

Fik et vældigt hårdt løb senest, hvor den sad i “dødens” og de vandt på 1.15. Det var hesten ikke klar til, så den har fået lov at træne i en tid og har faktisk gjort det godt. Klarer den Århusbanen så er det en triochance. Kommer med vatudtræk og har ikke tidligere prøvet at få trukket vattet.

Baneprogrammet kan læses her