Skive d. 13. maj 2019

Something Fishy

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 9 Maltese Falcon – Birger Jørgensen
Faldt tilbage til sine gamle nykker med at være stænkrad senest – deraf galoppen. Nu har hun anden række, og det er jo svært at undgå at få skidt i hovedet derfra. Så hun skal først og fremmest gå fejlfri. Gør hun det, er hun en lille triochance.

4. løb nr. 14 Something Fishy – Mathias Jensen
Han står fornuftigt her, selv om 60 meter aldrig er let. Kusken har aldrig kørt den før, men den er nem at køre, og Mathias er en stabil kusk. Hvis der ikke bliver for meget trafik, så er det en vinderchance.

6. løb nr. 5 Dark Gogo – Morten Juul
Gik nogenlunde sidst uden at imponere. Er vel gået lidt frem på det seneste. Vi prøver nok uden sko denne gang. Falder det heldigt ud, så kan han være en triochance.

Baneprogrammet kan læses her