Odense d. 20. maj 2019

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 2 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Vi ændrede hovedlag efter la-la opvarmning sidst, og den blev lukket lidt mere til, og noget af vattet hev vi også ud af ørene. Nu blev han lige gal nok, og han blev træt. Det viste sig efterfølgende at den havde noget infektion, og nu virker den klar igen. Han har fældet af, og jeg tænker det bliver det halvåbne hovedlag igen, og så får den vatudtræk på for første gang i løb. Jeg tror han er min bedste chance på dagen.

3. løb nr. 4 Eldorado – René Kjær
Det er uhyre svært at finde egnede løb til en 3-åring som ham der har tjent lidt penge. Han må ud mod meget mere hærdede heste. Han er i min optik en god hest med fin fremtid, men dem han møder kan jo både 15 og 16-tider. han får meget svært ved at vinde, men jeg håber da på en præmie alligevel, og det bliver fortsat med sko her foran.

4. løb nr. 1 Aros Line – Birger Jørgensen
Han er jo stabil og sikker, men modstanden blev hårdere end forventet. Han er testet for noget allergi, som han døjer meget med. Hvis den vaccine der er på vej fra USA til ham virker håber vi at få ham mere stabilt leverende, og denne årstid er hans værste med meget pollen i luften. Han kan vælge på spids eller ryg på en af de gode, og jeg håber på en plads mellem de tre til ham. Han går uden sko.

Baneprogrammet kan læses her