Skive d. 27. maj 2019

Guy Pomponne

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 8 Chap A P – Birger Jørgensen
Den går jævnt og stabil hver gang. Var måske lidt tam sidst, men vi fandt ingen fejl på ham. Han kommer, som han plejer og er en triochance.

5. løb nr. 3 Livi No Panic – Birger Jørgensen
Den har jeg haft en måneds tid. Den har trænet ok. Birger har sagt, at han kan være lidt uinspireret i løb. Han har haft lidt svært ved at forstå, hvad det drejer sig om. Har trænet sammen med heste, hvad den ikke har gjort tidligere. Har kørt den en del i ryg i træningen, og det har virket fint. Har ikke kørt noget banejob. Han virker stærk i træningen, men hvordan han er i køb, ved jeg ikke helt. Det er en test for at se, hvor vi står henne. Normalt skal han have chance blandt de tre.

6. løb nr. 7 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Den var svag sidst, selv om den endte i dødens. Det viste sig, at han havde noget infektion i kroppen. Han træner godt nu igen. Han sidder i dødens næsten hver gang, men det har han klaret før. Hvis han er som normalt, kan han vinde her.

7. løb nr. 10 Holland – Birger Jørgensen
Har været her i 2-3måneder. Var først forbi dyrlæge og har derefter trænet på. Virker vældig stærk og fin på intervalbanen. Har set den på video fra Holland, hvor travet ikke helt har stemt. Og den har virket lidt doven og uinspireret. Ligger fint i puls i træningen, men den fik jo ikke noget løb, da den galopperede i februar. Har derfor ikke startet i lang tid, så jeg kan frygte, den kan mangle en gennemkøring. Som udgangspunkt kommer den med sko. Den har gået uden bagsko i Holland. Hvis jeg gør noget, blive det forskoene, vi rykker. Det afgøres efter opvarmningen. Det er en outsider med vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her