Billund d. 30. maj 2019

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 6 Something Fishy – René Kjær
Skulle have startet på Copenhagen Cup-dagen. Men der kom den ikke med. Meldte den så i et amatørløb, hvor den pludselig stod med en hovbyld og måtte slettes. Så det er efterhånden et stykke tid siden, den har startet. Man han virker til at være i super form ud fra træningen. Den går fra alle positionerer og går med sko som altid. Jeg havde frygtet noget hårdere konkurrence, så den står med en god chance. Jeg tror faktisk, at den kan vinde det her.

7. løb nr. 4 Trophy Spring – René Kjær
Går gode løb hver eneste gang. Blev for ivrig i volten på Lunden, så galoppen gjorde, at den ikke kunne vinde. Men den gik super godt bagefter. Den skal finde en ryg, og så må der gerne være tempo på. Får den det rigtige løb, er den blandt de tre.

Baneprogrammet kan læses her