Aarhus d. 3. juni 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 7 Dark Gogo – Morten Juul

Har vel gået rimeligt de seneste gange uden at imponere, men har et dårligt spor. Senest hesten var i Århus var den ikke god, men det kan hverken Birger eller jeg forstå, så vi prøver igen. Er vel en præmietager, hvis den er fejlfri.

5. løb nr. 9 Express AP – Morten Juul

Var faktisk klar for et par måneder siden, men fik problemer med maven og spiste dårligt i en periode, så det har ladet vente lidt på sig. Gik faktisk rigtig godt i prøveløbet med en del kræfter i behold, og umiddelbart skal han normalvis have fordel af Århusvejen, men det er svært at sige inden den har prøvet det. Det virker som en fin debutant, som godt kan løbe med frem, selv om den har et dårligt spor.

Baneprogrammet kan læses her