Skive d. 10. juni 2019

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 4 Eldorado – Birger Jørgensen
Han har gået ok og så alligevel skuffet lidt. Sidste gang i auto blev han noget stresset op bilen, så derfor har vi lavet en del om på udrustningen denne gang. Har trænet med en springrem og andre sko, og jeg har kørt et par prøvestarter, hvor han trådte fint an. Har trænet sindssygt godt siden sidste start. Slog jo Erik Clausen for nogle starter siden, og jeg tror han kan gå en høj 15-tid. Hvis han kommer fejlfri fra start, så kan han blive nummer to til Steens hest.

4. løb nr. 12 Escape A P – Morten Juul
Har gået jævnt og stabilt hver gang. Sidst bed han sig fast på en tømme op mod mål, hvor Birger ikke rigtig kunne køre med ham. Er stærkt på vej frem og vil gå et godt løb. Kan nok også en høj 15-tid. Kommer med vatudtræk som sidst, hvor det ikke blev rykket. Det regner jeg med, at jeg gør denne gang. Er ikke meget ringere end Eldorado, så hvis det flasker sig fra dette dårlige spor, kan den tage en god præmie.

7. løb nr. 1 Trophy Spring – René Kjær
Han fik sådan set et godt løb senest i 2u, men da den i døden blev træt, så var det for sendt, da min fik hullet. Var måske ikke helt oppe i gear, så jeg prøver at rykke forskoene denne gang. Det har han aldrig prøvet før. Prøver det i varmningen, så tager vi beslutningen derefter. Får også vatudtræk på for første gang. Har hidtil kørt med aftrækkelig ørehætte og fast vat inden under. Det er de samme heste, han møder hver gang. Hvis han er, som han er bedst, kan han være en vinderchance. Men han har lige manglet de sidste 10%, så realistisk er, det en triochance. Får den ryg på Stickittothem, så skal den holde med hjem bag den.

Baneprogrammet kan læses her