Billund d. 14. juni 2019

Jelmer Boshoeve

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 5 Jelmer Boshoeve – Birger Jørgensen
Var rendt ind i noget virus i sidst den start. Det har taget lidt tid at komme over. Han virker klar igen og træner godt. Han vil være en vinderchance.

3. løb nr. 9 Holland – Birger Jørgensen
Den overraskede lidt i første start, ved at være så god, som han egentlig var. Har været hos dyrlægen og få rette et par småting. Nu kender Birger ham, så han skal være en stor chance igen. Vi kørte med sko sidst, og det bliver det nok igen.

5. løb nr. 1 Highyeild Draviet – Birger Jørgensen
Det er en stor og dejlig hest, der virkelig lægger noget mark under sig, når han traver. Det virker som en komplet hest, og jeg har set et løb fra Hamburg, hvor han var anden fra dødens til en virkelig god hest. På Kalmar gik han intet, og det viste sig, at han havde noget virus. Gik hjem til Holland og fik lidt fri, og kom derefter til mig for ca. halvanden måned siden. Den har trænet lige så godt, som Holland havde trænet skidt op til dens første start. Lige så lad, som Holland kan være, lige så ambitiøs virker ham her. Han virker til at være rap på fødderne, men jeg ved ikke hvor hurtigt han kan åben. Den har trænet super godt, og hvis den lever op til det, så er den med helt fremme.

Baneprogrammet kan læses her