Hamborg d. 15. juni 2019

Something Fishy

2. løb nr. 8 Guy Pomponne – Birger Jørgensen: Er en stærk, lidt ilter hest, der ikke taklede startmetoden senest i Norge. Er normal hurtig fra start, men har her fået et kedeligt spor langt ude på vingen. Får ofte hårde løb og her kan det godt se ud til, at oplægget bliver ligesådan. Kender ikke konkurrenterne, men er normalt i top3. Pladschance.

7. løb nr. 7 Something Fishy – Dennis Kristiansen: Er en fin allround-hest, der senest blev diskvalificeret fra 2.pladsen. Kusken har før kørt hesten med fin succes og burde – uden at kende konkurrenterne – løbe med frem. Lille vinderchance.

8. løb nr. 7 Knight Rider – Birger Jørgensen: Har vel ikke præsteret helt de sidste par starter, men har også været ramt af bl.a. virus. Træner nu rigtig godt og står helt perfekt inde i løbet. Er ganske hurtig fra start og skal være med fremme i afgørelsen. Vinderchance.

Startlisten kan ses her