Skive d. 24. juni 2019

Knight Rider

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 7 Escape A P – Birger Jørgensen
Den gik faktisk godt sidst. Fik galop på ud på sidste omgang. Den bliver nok lettet lidt i balancen. Fejlfri er det en triochance.

4. løb nr. 6 Knight Rider – Birger Jørgensen
Han gik godt i Hamborg. Tog spids og fik så en konkurrent over sig, der ville køre spids. Det tog så lidt for lang tid at komme ned på open stretch, og han var tæt på at nå helt frem. Han gik godt og er på vej frem. Han gik med en træk ørehætte for første gang, og det bliver det samme igen. Det er en god pladschance med en lille vinderchance.

5. løb nr. 3 Express A P – Morten Juul
Han gik nogenlunde i Aarhus. Tabte 20-30 meter rundt sidste sving. Det var vel det, jeg manglede op igennem det lige. Nu er det den anden vej rundt igen, og jeg tror, han er rimelig hurtig fra start. Kommer med vatudtræk for første gang. Det har virket godt i træningen. Jeg synes, at han er en af dem, der kan vinde løbet. Det er min bedste chance på dagen.

Baneprogrammet kan læses her