Odense d. 5. juli 2019

Knight Rider

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

5. løb nr. 9 Highyield Draviet – Birger Jørgensen
Jeg troede meget på ham sidst, og derfor kørte Birger som han gjorde. Bagefter var jeg måske lidt skuffet, men han havde kun 9 starter på sig og ikke startet i 8 måneder, så han skulle måske give sig i 13-fart foran. Nu har han trænet på frem til denne start, og den virker klar til at løbe med frem. Kan den fange en fin ryg denne gang glæder jeg mig til at se om fremskridtet kan bringe den i sejrstriden.

6. løb nr. 5 Knight Rider – Steen Juul
Det blev forkert for ham sidst, hvor den måtte bakkes ned i køen. Han sluttede stærkt af i opløbet, og virker til at være på toppen igen. Nu skal han helst have et rygløb, og vil andre gøre grovjobbet undervejs føler jeg han er en af dem der kan komme ind i legen til slut, for formen er lige så god som da den vandt på stribe. Han går uden forsko og med vatudtræk, som vi trak i Hamburg ved målfotofinish.

7. løb nr. 1 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
For første gang længe har den et ordentligt startspor, og han gør sit ypperste hver gang. Jeg kan ikke vurdere om den kan holde indersporet op til føring, men der skal nok blive fart på løbet, og det er en fordel for ham. Han er nok min bedste chance på dagen, og den går uden forsko som vanligt.

Baneprogrammet kan læses her