Aarhus d. 6. juli 2019

Dominique A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 7 Ervin Boko – Michelle Mønster

Har ikke været hos længere end i 14 dage. Jeg har kørt et par jobs med hesten, hvor den har virket fin, men den er næsten lige så ukendt for mig som den er for spillerne. Hesten har trænet rigtig meget for rytter i Norge, og de mener, at den vil være rigtig god i monte. Derfor er det lidt et forsøg at vi prøver at melde den her. Det er en god hest, som har gået fine løb, og jeg tror den klarer Århusbanen, så lidt forventninger har vi vel.

6. løb nr. 9 Eldorado – Morten Juul

Har lovet nogle dumme galopper op til start de seneste gange, så sporet i anden række er måske ikke så dumt, men der er stenhård konkurrence, så hvis han tager en præmie er vi tilfreds.

7. løb nr. 10 Dominique AP – Birger Jørgensen 

Manglede løbet i kroppen senest. Nu har den fået yderligere tre ugers træning, og jeg forventer, at hun slutter mellem de tre første. Hesten kommer med vatudtræk for første gang. Desuden har jeg talt med Birger om at køre hende uden sko. Det er vi ikke enige om, men hvis jeg får ham overtalt, så kan det godt være, at den køres uden sko. Det er nok staldens største vinderchance i weekenden.

8. løb nr. 4 Express AP – Morten Juul 

Gik supergodt senest efter galop. Den hoppede da jeg skulle ned i ryg bag den førende hen mod første sving. Hesten er grøn i denne sammenhæng med kun to starter, så hvis han går et godt løb er jeg tilfreds, og skulle han tage en præmie vil det være supergodt.

8. løb nr. 8 Escape AP – René Kjær

Har smidt et par sejre væk med galop på det seneste. Er faktisk i rigtig fin udvikling og fejlfrit så tror jeg faktisk at han kan være med til at slås om tredjepladsen. Kommer med vatudtræk for første gang.

Baneprogrammet kan læses her