Aarhus d. 7. juli 2019

Dickson Shadow

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

7. løb nr. 11 Hocus Pocus – René Kjær

Har tabt lodtrækningen totalt. Det er lidt det samme som senest på Bjerke, hvor hesten kom til at sidde fjerde-femte udvendigt og så en hurtig afslutning, hvor den ikke kunne tage meter ind. Jeg håber, at der bliver køring her. Så kan han være en triochance. Ellers skal jeg være tilfreds med en præmie. Kommer med vatudtræk for første gang.

9. løb nr. 6 Dickson Shadow – Morten Juul

Var vel OK senest uden at være prangende. Vi fandt efterfølgende et par småting, som vi har behandlet, og hesten har trænet godt efter det. Der var lidt med en forkode, og så har vi lettet ham lidt i balancen til en alusko i stedet for de jernsko, han plejer at gå med. Desuden giver vi ham lidt andet udstyr på hovedet – og så kører vi! Hvis han er lidt forbedret, kan han vel være en triochance.

11. løb nr. 4 Dubai – Dennis Kristiansen

Ramte Jeppe en konkurrent med kort efter start senest, så det var ikke hestens skyld at den galopperede, og jeg synes den havde varmet rigtig godt op til starten. Samtidig burde det være lettere at komme ud her i et amatørløb end i en Fireårsprøve. Jeg ved godt, at hesten skylder at vise det, men jeg synes det skal være en outsider, som godt kan have lidt chance i et løb som dette.

Baneprogrammet kan læses her