Skive d. 8. juli 2019

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Det ser vel rigtig fornuftigt ud på forhånd. Den har haft lidt halsproblemer, men dette er nu ovre og den virker fin i træningen. Jeg ser det som fin vinderchance. Den kommer med sko som vanlig.

3. løb nr. 8 Holland – Birger Jørgensen
Den burde have stået med tre sejre i træk, men den har været meget uheldig med løbsafviklingen. Sidst i Billund hægtede den blandt andet hjul med en konkurrent. Her er den en triochance og uden uheld også en lille vinderchance. Der er ingen ændringer i balancen.

6. løb nr. 6 Livi No Panic – Birger Jørgensen
Den gik godt første gang for os, men senest lagde den af på sidste på langside. Det kan være dens tidligere halsproblemer, der spøger psykisk. Siden sidste start har den kun gået banejob og det føler jeg har tændt den lidt til. Umiddelbart er det en outsiderchance, men jeg er ikke overrasket, hvis den ender helt fremme.

Baneprogrammet kan læses her