Aalborg d. 14. juli 2019

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 3 Ervin Boko – Birger Jørgensen

Gik godt i monte senest. Nu er det sulkyløb mod jævnt gode heste. Det er vel en lille triochance. Jeg regner med, at den går uden forsko. Det gjorde den ikke senest. Hvad fortalte indsatsen i debuten for dig? Den sagde vel bare det hesten har vist i Norge; at det er en ok hest som normalt rækker i denne klasse.

7. løb nr. 10 Aros Line – Camilla Andersen

Har gået godt i et stykke tid. Senest fik den en konkurrent op, som gav ham et tryk midtvejs. Derved blev han for hidsig i sit trekvartlukkede hovedlag. Ellers tror jeg den kunne været blevet anden. Nu er det monte, hvilket den aldrig har prøvet, men hesten har været ridetrænet en del gennem sin tid og jeg tror bestemt at den klarer det og også er god til det, men jeg vil kalde ham en outsider her. Er det en outsider med sejrspotentiale? Det er svært at vurdere, men hvis han går op til det han har gået i sulkyløb, så skal han have chance.

Baneprogrammet kan læses her