Skive d. 22. juli 2019

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 2 Disney H J – René Kjær
Den har været her i halvanden måned. Har været forbi dyrlægen og har trænet ret godt, men har galopperet en del i sit tidligere regi. Vi skal se hende an her første gang. Virker til at have god fart og styrke. Der er gode heste fra tillæg, men er hun fejlfri, kan hun godt være med her. Som udgangspunkt går hun med sko, men det kan være, vi laver om på det efter opvarmningen.

2. løb nr. 4 Maltese Falcon – René Kjær
Hun var dårlig sidst og stod med noget virus infektion. Har fået lidt tid, og vi har ridetrænet hende i perioden her. Hvis hun går op til sit bedste, kan hun være med. Er lidt svingende i sine præstationer. Hun er en outsider i et åbent løb.

2. løb nr. 8 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Var lidt skuffet over den sidst, hvor jeg syntes, den skulle have vundet. Birger var bange for, at den havde kvalt sig undervejs. Får derfor noget andet udstyr på i form at et andet bid, og måske ændrer vi på hovedlaget. Jeg ser ham som en vinderchance.

4. køb nr. 8 Dominique A P – Birger Jørgensen
Jeg syntes i første omgang, at hun skuffede en lille smule i Grand Prix’et. Men da jeg så løbet igen, så var det alligevel ikke så dårligt. Angreb med 6-700m igen og holdt farten helt ind i mål. Vi har før diskuteret, om hun skal prøves uden forsko. Det kan meget nemt blive i dag, at vi prøver det i et løb som dette. Det afgøres efter opvarmningen. Med et løb mere i kroppen, så tror jeg bare, at hun vinde det her. Men det er op til bevis.

Baneprogrammet kan læses her