Aarhus d. 28. juli 2019

Hocus Pokus

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Express AP – Morten Juul

Har været lidt uheldig de seneste par gange. Senest blev der pullet lidt op, så jeg kom for tæt på den foranliggende og det klarede hesten ikke. Har faktisk god form og jeg synes han står godt her, så han er en triochance.

3. løb nr. 2 Hocus Pocus – René Kjær

Har gået godt i de seneste mange starter. Senest var det i sidste skridt hesten blev slået. Jeg synes han er en vinderchance her.

5. løb nr. 3 Eldorado – Birger Jørgensen

Glemte jeg vel at køre med, da vi gik ud af sidste sving senest. Jeg synes, jeg sad i en god ryg, men da den blev træt kunne jeg ikke komme nogen vegne. Det kostede os i hvert fald fjerdepladsen så hesten er i god form. Den har haft lidt problemer fra første række, men hvis han træder an, så tror jeg faktisk at den løber blandt de tre første.

5. løb nr. 9 Escape AP – Morten Juul

Fik et vældig hårdt tredje spor sidste sving rundt senest. Den holdt farten godt ind i mål og slog jo Euro Dream, så han kæmper vel om anden-tredjepladen bag Extreme, som nok er vinderen.

8. løb nr. 9 Holland – Steen Juul

Bliver ved med at drille lidt, men nu har vi behandlet ham efter senest start. Højrevejen tror jeg kan være fordel, men det er først op til bevis. Hvis Steen er med på det, så prøver vi hesten uden sko, idet jeg har en idé om, at det er skoene som driller. Fejlfrit så tror jeg han kan vinde, men hesten har jo drillet.

Baneprogrammet kan læses her