Skive d. 5. august 2019

Knight Rider

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 1 Maltese Falcon – Birger Jørgensen
Den blev kørt i spids sidst og lagde lidt for hårdt på og blev derfor tændt lidt for meget. Blev lidt træt til slut. Opgaven her ser dog spændende ud til igen at køre i spids. Den får en anden tjek på, da jeg mistænker, at hun lukker lidt for luften, når hun lagde så hårdt på sidst. Hun skal være en rigtig god triochance.

4. løb nr. 2 Knight Rider – Birger Jørgensen
Han fik et møgløb sidst på Sørlandet. Endte først i dødens og blev derefter bakket til fjerde par indvending. Endte blandt trætte heste. Da han endelige kom fri, sluttede han af som lyn og torden, men hoppede en tredjeplads væk i opløbet. Han virker, som han var, da han var bedst, så han vinder løb meget snart. Det kan godt være her.

Baneprogrammet kan læses her