Aalborg d. 12. august 2019

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Aros Line – Birger Jørgensen

Har været lidt væk efter monteløbet senest, hvor den desværre trådte sig. Det tog lidt tid at komme over, så måske er hesten ikke helt i topform, men disse heste matcher den normalt og han er i hvert fald en god triochance.

2. løb nr. 9 Knight Rider – Birger Jørgensen

Sad igen bomfast senest i Skive og fik først hullet da de reelt var i mål. Hesten er i superform og vinder meget snart løb. Det kan nemt blive her.

7. løb nr. 6 Disney HJ – René Kjær

Varmede faktisk supergodt op senest, men lavede et par dumme galopper i løbet. Kommer med nyt udstyr her og kan være blandt de tre første fejlfrit, men skal også lige vise, at hun kan gå fejlfrit. Hesten kommer uden sko for første gang hos os og med et lukket hovedlag.

Baneprogrammet kan læses her