Lunden d. 23. august 2019

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 2 First Blood – Birger Jørgensen
Er en rigtig fin hest, som har været lidt snottet de sidste par dage. Han starter kun, hvis han er frisk. Har forsøgt at lære ham noget autostart i går, og det volder ham ikke problemer. Han er velforberedt på alle måder. Prøveløbet var ikke maks. for ham. Kunne godt have løbet et sekund stærkere. Det er svært at bedømme de andre. Men min i hvert fald en triochance.

5. løb nr. 6 Highyield Draviet – Birger Jørgensen
Gik godt sidst og vandt helt let med kræfter i behold. Nu er det et spor lidt langt ude på vingen. Men han er sindsyg starthurtig, og der er ingen i Danmark, han ikke kan tage en længde på. Så jeg tror, at Birger kører til spids. Om han vil køre der eller slippe, bestemmer Birger. Gik uden sko senest, denne gang går han kun uden forsko. Men det er også det vigtigste. Han skal være en vinderchance.

7. løb nr.1 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Har ikke gjort meget forkert. Går super løb hver gang. Specielt de sidste to starter har været med pil opad. Hvis han enten kan svare spids eller det løser sig fra spor 1, så han ikke kommer til at sidde fast, skal et være en god vinderchance. Går med sko og gik senest med åbent hovedlag for første gang. Det bliver det samme her.

Baneprogrammet kan læses her