Lunden d. 24. august 2019

Dominique A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 8 Dominique A P – Morten Juul
Bliver ved med at drille. Har forsøgt to gange uden sko. Det fungerer i opvarmningen, men ikke i løb. Så det bliver med sko denne gang. Hun har et dårligt spor, men går hun fejlfrit, er det min største vinderchance på hele weekenden. Har siddet udvendigt på Daisy Hill før og har slået den, så jeg er optimist.

10. løb nr. 4 Holland – Birger Jørgensen
Gik godt sidst i Aarhus, selv om han ikke var speciel dus med banen. Nu er han blevet behandlet et par steder efter Steens (Juul – red.) anvisninger. Sidst kørte vi ham uden sko, men nu kommer han med sko, da han har lidt med hans hove. Han kommer med en let alusko, da jeg er bange for, at det ikke går uden sko over 3000 meter. De er rigtig gode fra 40 meter, så de bliver svære at stå imod. Men min er den bedste fra første volte. Jeg ser ham som en outsider.

12. løb nr. 11 Ervin Boko – Michelle Mønster
Har ikke gjort meget forkert og går godt hver gang. Var rigtig fin, da han vandt på Sørlandet på en 1.13-tid. Concorde er sindssyg god og virker til at være et hoved højere end konkurrenterne, så den kan blive svær at slå. Men vi skal prøve at give den en match.

Baneprogrammet kan læses her