Lunden d. 25. august 2019

Dickson Shadow

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

6. løb nr. 8 Something Fishy – René Kjær
Sad bomfast sidst, og det kan bekomme ham vel denne gang. Han er god på 3 000 meter – det har han bevist ved mange lejligheder. Andre Ward er en god hest, men min er ikke meget ringere end den på 3000 meter. Han skal være en god triochance, og hvis det flasker sig, kan den rende helt frem. Han går altid med sko og norsk hovedlag.

10. løb nr. 10 Hocus Pokus – Bent Svendsen
Har også fået et dårligt startspor, som mange af mine heste i den her weekend. Han er i super form, også hvis det løser sig fra spor 10, skal han være en triochance. Der er flere, der har chance i det her løb. Den går uden sko. Det har den gjort i de fleste af dens starter.

11. løb nr. 11 Dickson Shadow – Morten Juul
Det er helt specielt at skulle køre Derby. Han var ikke helt frisk i prøven og fik et hårdt løb udvendigt uden ryg. Han skal være en tand bedre denne gang. Han har vist, at han følger med dem her. Er der rigtig tur i den, kan han måske tage en tredjeplads. Men ellers håber jeg på de sidste penge. Hvem vinder Derbyet? Jeg tror Donatello Garbo vinder. Den imponerede mig i prøven.

14. løb nr. 11 Express A P – Morten Juul
Har gjort det super godt. Her har favoritten fået et godt spor, og jeg har fået et dårligt. Han vil gå et godt løb og tage en fin præmie. Måske løber ham mellem de tre. Han går med sko som i alle sine starter.

Baneprogrammet kan læses her