Århus d. 30. august 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 5 Elegant CN – René Kjær

Blev i træning hos mig efter hesten havde været i prøveløb. Det har knebet lidt for den at forstå, hvad det drejer sig om, men den har faktisk trænet godt på det seneste, og det er selvfølgelig også derfor vi nu prøver at starte den. Det er klart at spor fem trækker ned, men hvis han kommer nogenlunde til derfra, så synes jeg faktisk han skal være en lille vinderchance.

5. løb nr. 3 Escape AP – Morten Juul

Står med dårlige resultater og det er lidt misvisende, da han er noget bedre. Senest i Århus slog han på vognen. Og da han efterfølgende fik fejl på, trådte han en sko af. Forrige gang i Treårsprøven gik han faktisk rigtig godt, så hesten er noget bedre end de resultater den står med. Nu har han fået et godt spor og er hurtig fra start, så jeg synes han skal være en vinderchance.

5. løb nr. 4 Disney HJ – René Kjær

Har vel ikke helt fundet det gear jeg håbede på, men nu prøver vi i Århus. Falder det heldigt ud, så kan det være en farlig outsider. Hesten har fart og styrke, men harløbet og tabt lidt i svingene. Jeg håber hun er lidt bedre i svingene Århusvejen rundt.

Baneprogrammet kan læses her