Skive d. 2. september 2019

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 3 Pleasureground – Birger Jørgensen
Den gik rigtig godt sidst og alt har været fint med ham efterfølgende. Havde trænet tungt op til sidste start, så løbet har givetvis gavnet ham og gjord ham mere skarp. Han står med en god triochance igen, og har måske en lille vinderchance.

3. løb nr. 4 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Har været hjemme hos ejeren og lade batterierne lidt op efter en lang sæson. Den har trænet helt ok, men mangler et løb i kroppen. Er tilfreds, hvis han går et godt løb og bliver anden eller tredje. Den af Flemmings kan vi ikke slå. Han går med fire sko her første gange.

4. løb nr. 8 Highyield Draviet – Birger Jørgensen
Han gik super godt på Lunden og vandt med kræfter i behold. Sport otte er jo ikke det foretrukne, men den er uhyre starthurtig, så jeg tror Birger kører fremad, når det er sprint. Den står med en fornuftig chance og har en lille vinderchance. Han går uden forsko, som han plejer.

Baneprogrammet kan læses her