Billund d. 6. september 2019

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

5. løb nr. 8 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Den går godt hver eneste gang. Han var med i køringen om spidsen i Lunden, og det koste lidt til sidst, hvor den blev overspurtet af Livi Nixon H M. Det kan da være, at den bliver igen. Han er stabil og hurtig fra start, så anden række er ingen fordel. Så vi må finde en god ryg og gå bagfra, men den er lige så god bagfra, som fra spids. Jeg tror, den er mellem de tre, og den kan godt vinde, hvis der er lidt tur i den. Den kommer som sidst med sko.

6. løb nr. 7 Aros Line – Birger Jørgensen
Sporet er ikke det allerbedste. Løbet se spændende ud. Selv om den han vundet mange løb fra spids, så er den egentlig bedre fra ryg. Han døjer lidt med halsen ind imellem, men blev tjekket for 14 dage siden, og der var alt ok. Hvis han er frisk på dagen, kan han være en af dem, der kan gøre om det. Der er vel tre stykker, der kan vinde – han er en af dem.

Baneprogrammet kan læses her