Aalborg d. 15. september 2019

Hocus Pocus

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 8 Something Fishy – Birger Jørgensen

Var der vel ikke rigtigt det tryk i senest, der plejer at være, men samtidig kørte Rene også hesten lidt væk. Hesten har trænet helt normalt efterfølgende, og jeg synes modstanden på papiret ser lidt lettere ud end senest, men det er også ved at være en lidt gammel dreng. Er vel en triochance.

6. løb nr. 1 Hocus Pocus – Bent Svendsen

Går superløb hver eneste gang. Senest tabte den aktionen lidt de sidste 200 meter. Ellers havde den helt sikkert været anden til Billi Time, og det bliver han nok her. Går med bagsko efter at den senest gik uden alle fire sko, men det spiller ingen rolle.

9. løb nr. 9 Dickson Shadow – Morten Juul

Gik godt i derbyet, men kom desværre til at sidde alt for langt nede, da toget gik. Nu har hesten fået et møgspor for jeg ved ikke hvilken gang, men hvis han kommer med fra start i ryg på Dortmund, så synes jeg ikke det er umuligt at han løber i mål på en tredje-fjerdeplads. Går uden alle fire sko for første gang nogensinde. Jeg kørte ham uden forsko i Derbyprøven. Det gav vel ikke den helt store effekt. Nu prøver jeg at hive alle fire.

Baneprogrammet kan læses her