Skive d. 16. september 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 1 Maltese Falcon – Birger Jørgensen
Hun bliver ved med at skuffe, selv om hun faktisk træner rigtig godt. Har lagt træningen lidt om, så hun ikke får så hårde arbejder som tidligere. Hun virker supert fin, men må godt snart vise det i løb. Hvis hun går op til de gange, hun har vundet, så er jeg ikke tvivl om, at hun kan vinde. Men hun er en forsigtig triochance. Kommer som hun plejer.

6. løb nr. 5 Elegant C N – René Kjær
Den gik rigtig godt første gang i Aarhus. Har trænet fint derefter og han har set bilen i træningen. Han er stabil og forstår mere og mere. Han virker lige så fin som første gang, så jeg tror, han kan vinde det her.

7. løb nr. 8 Holland – Birger Jørgensen
Han bliver ved med at drille lidt. Har givet ham nogle andre sko på i træningen, der er lidt tungere. Her gik han ret godt, og vi kørte 16 den sidste kilometer og travet flød fint for ham. Så det skal prøves. Spor 8 ikke så dårligt til ham, så er han lidt alene og Birger kan køre roligt de første 500m og så køre, når det gælder. Det er en outsider med en lille vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her