Lunden d. 20. september 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1.  løb nr. 3 First Blood – Birger Jørgensen
Var meldt i derbyweekenden, hvor den blev slettet på grund af forkølelse, men er klar igen. Der har ikke været nogen 2-årsløb, der passer godt, og det passer ikke super godt med propositionerne, men de løber ikke fra den. Har været fin i træningen. Virker fornuftig på alle måder. Triochance. Går udstyrsmæssigt ligesom i prøveløbet.

5. løb nr. 4 Express A P – Morten Juul
Går rigtig godt og er inde i en fin udvikling. Det er klart, at det er halvhård konkurrence i sådan en prøve. Den ligger nok lige under de bedste, men tager en fin præmie. Går ligesom han plejer udstyrsmæssigt.

5. løb nr. 10 Escape A P – Steen Juul
Kom i samme løb som Express A P, men jeg synes det et fint valg af kusk (Steen Juul – red.). Den ligger lige under Express A P, men ikke meget. De to heste er meget jævnbyrdige. Har fået et skidt spor. Får vi en præmie er vi godt tilfreds. Det er ikke planlagt udstyrsændringer med mindre Steen vælger at lave noget om.

Baneprogrammet kan læses her