Aarhus d. 29. september 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 4 Eldorado – Morten Juul

Gik forrygende da den slog Erik Clausen på Fyn i marts. Siden har det ikke rigtigt fungeret for hesten. Nu er den behandlet op og har fået en træningsperiode. Det virker faktisk godt, men det er klart at den skal ud at vise det i løb. Forhåbningen er helt sikkert at den løber blandt de tre første. Det værste er nok spor to i volten, da det godt kan blive lidt snert når der skal vendes, men hvis han klarer det så tror jeg han er blandt de tre første.

3. løb nr. 7 Elegant CN – René Kjær

Har været et herligt bekendtskab. Hesten har intet gjort forkert, og senest vandt hesten med vattet og kræfter i behold på en halvgod tid. Det må være en stor vinderchance.

9. løb nr. 7 Frontrunner Shadow – Morten Juul

Har overrasket negativt ved ikke at kunne blive godkendt de første to gange. Hun virker som en helt stabil hest, men så har hun løbet og lavet nogle dumme galopper. Da hun blev godkendt var hun faktisk ramt af infektion, og havde hun ikke hoppet i sidste sving så havde hun været hjemme på en 1.20-tid – uden at være i orden. Hun virker på rette vej igen. Hverken sporet eller Århus er vel det bedste for hende, men jeg synes hun kan være en god præmietager og måske en lille triochance hvis det flasker sig lidt.

Baneprogrammet kan læses her