Skive d. 30. september 2019

Indi Di Quattro

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 2 Blachman – Morten Juul
Han har ikke fået travet til at stemme, så han har været forbi dyrlægen og er blevet behandlet et par steder. Han har et godt spor, men sprint er ikke det bedste. Han kan tage en præmie, hvis travet flyder. Den går med sko som normalt.

1. løb nr. 7 Aros Line – Birger Jørgensen
Han er i super god form. Alt virker fint efter sidste start. Frygter at Raket Brodde får spids og får lov til at bestemme. Så bliver den svær at slå, men vi skal forsøge. Hvis halsen er i orden, går den fra alle positioner, og den har før vundet fra dødens. Skal altid være en triochance og har også en lille vinderchance her. Han går uden forsko, som han plejer.

3. løb nr. 1 Indi Di Quattro – René Kjær
Den fik en skade på et bagben. Det har taget længere tid end som så at komme over den. Hesten har fået den nødvendigt tid, og den har nu trænet på i fire måneder. Han virker helt OK. Kørte et rutineløb for fire uger siden. Der kørte vi kun 21, men det var bare i hånden, uden at jeg forlangte noget. Har trænet på siden. Jeg kan frygte, at han mangler en udblæsning. Der er gode hest bagved. Hvis René får lov til at stjæle løbet et stykke vej, skal de være gode for at kunne give ham 20m. Den går med sko, som de to andre gange. Det er en god hest, som når et stykke bare på klassen. Det er en outsider første gang efter så lang pause.

Baneprogrammet kan læser her