Odense d. 4. oktober 2019

Something Fishy

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 2 Something Fishy – René Kjær
Han har før gået godt når vi har ændret distance på ham, og jeg vidste på forhånd at han ville få et godt nummer. Han er rimeligt starthurtig og vi må ligesom se hvordan de andre åbner fra start. Hans form er uforandret fin og den skal alle dage i ugen have en god triochance, men det kan måske blive hårdt at begære sejr. Uændret balance / udstyr.

7. løb nr. 3 Pleasureground – Birger Jørgensen
Han har ikke gjort noget forkert i karrieren hidtil, men det er lidt hårdt at sende en 3-åring ud mod ældre mere rutinerede heste efter to sejre på hjemmebanen. Han er behandlet i et forknæ efter sejren sidst, og det kan forhåbentlig tage lidt af rulningen væk fra ham igen. Han er stærk og reel og startvognen skal ikke give problemer, men jeg har svært ved at bedømme om han har vinderchance igen, men lidt ligesom med Something Fishy tror jeg også her på en top-3 chance. Uændret balance / udstyr.

Baneprogrammet kan læses her