Lunden d. 6. oktober 2019

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

5. løb nr. 5 Escape A P – Morten Juul
Går faktisk rimeligt uden at have fået noget ud af det. Steen (Juul – red.) var tilfreds senest, men sad alt for langt tilbage. Fornuftigt spor og hurtig fra start, og kommer til at sidde med fremme. Lille triochance. Går med sko som normalt, og ellers ingen ændringer.

7. løb nr. 9 Express A P – Morten Juul

Udvikler sig godt for tiden. Var side om side med Erling og Encore Cloc senest. Fik hullet for sent til at kunne gå i fight. Jeg kan se Erling er tippet tredje, så en fjerde- til sjetteplads er ikke umuligt, hvis der er lidt tur i det. Uændret balance / udstyr.

11. løb nr. 2 Highyield Draviet – Birger Jørgensen 
Gør ikke meget forkert for tiden. Jævn og stabil gående. Han skal være en vinderchance. Går altid uden forsko og det gør han også denne gang. Min bedste chance på dagen.

Baneprogrammet kan læses her