Billund d. 13. oktober 2019

Dickson Shadow

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 1 First Blood – Birger Jørgensen
Gik jo godt sidst og har bare trænet på siden. Det er en god hest, der når et stykke vej. Han er vel en triochance igen, da han stadig væk er lidt grøn i forhold til et par af andre.

5. løb nr. 1 Highyield Draviet – Birger Jørgensen
Den går jo godt hver gang. Sidst kom Steen tæt på, men Birger havde ikke rykket vattet, så der var lidt i behold. Han er jo lynhurtig fra start og skal stå med en fornuftig chance her. Den går uden forsko som sidst.

5. løb nr. 2 Hocus Pokus – René Kjær
Den gør det rigtig godt hver eneste gang. Sidst tabte den aktionen lidt op mod mål, og det kostede andenpladsen. Jeg mistænker, det var fordi, den gik uden sko. Kommer med en let alu sko denne gang. Han er på højde med Highyield, men den er så starthurtig, at jeg håber, at Hocus Pocus kan sidde i ryg på denne undervejs. Så er han blandt de tre. Har bedre styrke end Highyield, så begge mine er ret jævnbyrdige.

6. løb nr. 12 Guy Pomponne – Birger Jørgensen
Den måtte slettes i derbyweekend, da den døjede med en bagkode, som den er blevet behandlet i et par gange. Har fået et møgspor, som den plejer. Der bliver altid køring i de her finaler. Han holder farten helt ind i mål, så bliver der tempo på, kan han være en lille triochance. Han går altid uden forsko.

7. løb nr. 4 Dickson Shadow – Morten Juul
Det var skønt ikke at få anden række. Gik jo godt i Aalborg, efter den tabte lidt fra start. Har bare trænet på siden, og jeg føler, at formen er helt intakt. Kommer jeg til spids, så prøver jeg at køre dér. Skulle Steen Juul komme frem og prøve, så skal han være velkommen til det. Jeg synes, at min har vist, at han kan være med dem. Sad langt nede i Derbyet og tabte fra start i Aalborg, så jeg ser ham helt sikkert som en triochance. Den gik uden alle fire sko i Aalborg, og det gav ikke den effekt, som jeg havde håbet på, så han kommer med normal balance igen – sko på alle fire.

8. løb nr. 1 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Han har gået super godt, efter han kom til tilbage fra ferie. Har været heldig med lodtrækningen. Han er altid en triochance med en lille vinderchance. Han går altid med sko. Håber John K. vil svare Barolo, så åbner det jo lidt op.

Baneprogrammet kan læses her