Skive d. 14. oktober 2019

Blachman

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 7 Holland – Birger Jørgensen
Han gik jo godt sidst og var stærk og vandt. Vi havde ændret skoningen igen igen, og det var bedre uden at være helt pletfrit. Han havde også fået et andet bid på, og det rettede ham mere op i svingene. Han træner fortsat super, og jeg mener selv at chancen er til stede for ny sejr.

4. løb nr. 9 Blachman – Kristian Juul
Jeg var egentlig godt nok tilfreds med ham sidst i klassen, og skulle måske have været en placering længere fremme for at få helt godkendt. Travet stemmer langt bedre nu, og det er positivt. Jeg håber Kristian får en god start med ham, og kommer frem og får fat forholdsvis tidligt, og så kan jeg da ikke udelukke at den kan have en vis triochance trods trippeltillæg.

6. løb nr. 6 Ervin Boko – Michelle Mønster
Den står godt denne gang. Han blev så skæv sidst i Billund, fordi den gik uden indvendig hovedstang. Nu kommer den på igen, og den skal have en god chance uden uheld her.

8. løb nr. 8 Frontrunner Shadow – Morten Juul
Jeg fik kørt lidt for stærkt med den sidst i Århus, da jeg øjnede at jeg kunne komme til spids. Jeg tror galoppen på sidste langside kostede sejren. Han er fin nok i voltestart, men sporet er jo ikke godt. I fejlfri udgave har den da ihvertfald triochance her.

Baneprogrammet kan læses her