Skive d. 6. januar 2020

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 1 Dark Gogo – Morten Juul
Har været ramt af virus i sommers. Gik faktisk OK sidst, hvor den desværre endte i dødens. Har trænet godt og virker stærkere og stærkere. Håber den viser det, den burde kunne. Nu har den fået løb i kroppen og har fået et godt spor. Det er en god præmiechance og en lille bitte triochance. Kommer som senest.

2. løb nr. 9 Pleasureground – Birger Jørgensen
Den har slået på et par galopper de sidste par gange. Dyrlægen har fundet et par småting. Han træner som han skal, og alt virker umiddelbart fint. Han skal normalt stå med en rigtig god chance for at kunne slutte bag den af Michael Lønborgs, hvis han er fejlfri. Vi har forsøgt med lidt små justeringer. Det kan også godt blive tilfældet her, men det finder vi først ud af på dagen.

Baneprogrammet kan læses her