Lunden d. 10. januar 2020

Dominique A P

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 7 Dominique A P – Morten Juul
Blev det ikke til det store for sidst. Gik OK, men de gik intet og kørte de sidste 400 meter, hvor hun ikke kunne tage ind. 2500 meter er kun et plus. Jeg synes hun er en vinderchance. Vi laver måske om på hovedlaget, men det har vi ikke endelig bestemt endnu.

5. løb nr. 4 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Overraskede mig lidt ved at kunne vinde sidst, men jeg havde heller ikke set han havde fået spids. Super god form, og alt virker fin efter starten. En triochance med en lille vinderchance. Kommer til at gå med bagsko modsat sidst, hvor den gik uden.

6. løb nr. 1 Unstoppable – René Kjær
Gik super godt første gang, hvor den vandt rimelig let. Alt virker fint med ham. Det eneste spørgsmål er hvordan han tackler spor et, når de kører så langsomt med bilen. Ellers tror jeg han er en stor vinderchance. Umiddelbart vores bedste chance på dagen, hvis han klarer spor ét. Uændret udstyr / balance.

Baneprogrammet kan læses her