Skive d. 17. januar 2020

Indi Di Quattro

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 1 Dark Gogo – Morten Juul
Den gik faktisk rigtig godt sidst. Lige da jeg trak den ud, var jeg ved at tro, at jeg kunne true Eddie The Eagle. Men så var der alligevel ikke mere i den. Men den er gået frem med de to starter efter et halvt års pause. Han er ikke helt væk her. Kan ikke slå Indi di Quattro, men den kan kæmpe med om pladserne bag den. Kommer umiddelbart i samme udstyr.

3. løb nr. 8 Indi di Quattro – Birger Jørgensen
Den har fået et dårligt startspor. Hvis bare det løser sig nogenlunde, så ser jeg ham som en rigtig god vinderchance. Den er ret hurtig fra start, så jeg tror, kusken kører med fra start. Det er lidt lige meget, hvor den sidder, så er det en stor vinderchance. Han er gået frem og har gjort fire starter siden den lange pause. Han går stadig med fast vat og sko, så der er noget at slibe på. Men det bliver først senere, at vi ændrer på det.

4. løb nr. 8 Something Fishy – Birger Jørgensen
Han går det ene topløb efter det andet. Fik endelig en sejr sidst, hvor det løste sig perfekt. Virker i super fin form. Han er altid en vinderchance i sådan et løb her. Den har mange gange været fremme og skabe løbet. Sidst fik han rygløb indtil 500m før mål og afgjorde let, så det kan blive sådan igen. Som jeg ser det, skal den og Billie Jean skal gøre op om det, og jeg tror, min kan vinde. Det er min bedste chance på dagen, da den har den bedste opgave i forhold til Indi Di Quattro.

Baneprogrammet kan læses her