Aalborg d. 31. januar 2020

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 2 Joker Newport – René Kjær

Gik godt senest. Siden har vi lagt træningen lidt om og kun ridetrænet, for at se om vi kunne få lidt mere styrke i ham, men for at der ikke skal gå et par måneder bare med ridetræning, starter vi på for at holde ham lidt i gang. Jeg kan frygte, at han er lidt tung i kroppen efter det sandtræningen, men har vel en fornuftig triochance og en lille vinderchance.

4. løb nr. 5 Eldorado – Morten Juul

Blev lidt for hidsig i seneste start, samtidig med at jeg var lidt for offensiv fra start. Nu må vi køre lidt på sikkerhed, og så synes jeg, han må være en triochance.

5. løb nr. 8 Hocus Pocus – René Kjær

Går godt hver gang. Senest sad han bomfast indtil de to foran var i mål. Nu har han fået et møgspor på sprint, men hvis det flasker sig, så er han en triochance. Senest gik han med norsk hovedlag for første gang. Det fik jeg ikke rykket, så det har hesten til gode denne gang, men ham der skal køre denne gang, skal nok få det rykket.

6. løb nr. 6 Aros Line – Morten Juul

Gik godt senest. Han er vel lidt langt ude på vingen til at skulle forsøges mod spids, men hesten går vel også bedst bagfra. Er altid en triochance når han er frisk, og vel også en lille vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her