Aalborg d. 8. februar 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Easycomeeasygo S – Jeppe Juel

Har jeg haft i knapt en måneds tid. Hesten er sådan set kommet herinde i et par måneder og gået sine intervaller, men så skulle Mogens (ejeren Mogens Bek, red.) på ferie. Derfor kom hesten herind og så har den været her siden. Den har trænet godt og forbedrer sig hele tiden, så jeg synes den virker klar, men hesten har vel manglet de sidste 10 g i alle starterne. Derfor skal den ud at vise det, men jeg synes, den skal have en vinderchance. Har du ændret noget? Måske kører vi hesten i åbent hovedlag, hvor Mogens har startet den med lukket. Desuden vil jeg nok også prøve at rykke vattet.

3. løb nr. 3 Bravur Torkdahl – Birger Jørgensen

Gik supergodt første gang. Dette er et jævnt godt løb, og hvis hun er heldig med positionerne, så kan hun vel vinde et løb som dette. Tidligere har temperamentet nu og da slået gnister. Er det et overstået kapitel? Det ved jeg ikke. Det har det ikke gjort her hos os. Hesten virker simpelthen så rød og rar, og pigerne kan ligge og køre med den, så der har ikke været nogen problemer.

7. løb nr. 6 Escape AP – Morten Juul

Gik godt senest i Århus og holdt farten helt ind i mål. Her er det et jævnt godt felt, hvor der er fire-fem stykker som kan vinde, og med lidt tur på vejen så er han vel blandt dem.

Baneprogrammet kan læses her