Aarhus d. 14. februar 2020

Highyield Draviet

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 4 All Business Bi – René Kjær

Har gået godt i stort set alle starterne. Hesten er hurtig fra start, og trives vældig fint i Århus. Jeg tror at den vinder dette løb.

4. løb nr. 3 Eldorado – Morten Juul

Gik fint senest i Aalborg og er inde i en rigtig fin udvikling. Her er den vel blandt to-tre heste som kan vinde løbet.

4. løb nr. 7 Holland – René Kjær

Har drillet lidt. Nu har den været behandlet og fået lidt pause, og han træner faktisk ret godt. Kapacitetsmæssigt er han på højde med Eldorado, men han kræver, at der bliver godt tempo på løbet for rigtigt at kunne komme ind i legen.

6. løb nr. 3 Highyield Draviet – René Kjær

Var dårlig i seneste start, blev behandlet og har fået lidt fred. Samtidig har vi prøvet at ridetræne i en periode. Det virker fint, men det er klart, at han kan være en smule tung i kroppen efter al den sandtræning. Samtidig havde jeg vel heller ikke set, at det skulle blive så godt et løb som tilfældet er. Han tager altid en præmie, og kan vel også slutte blandt de tre, hvis der er lidt tur i det, men så tror jeg heller ikke på mere.

Baneprogrammet kan læses her