Skive d. 15. februar 2020

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 3 Joker Newport – René Kjær
Han gik vel OK sidst i Aalborg. Det var som jeg havde frygtet, at han var lidt tung i kroppen, efter vi var begyndt med at træne ham i sandet. Han burde være gået frem med løbet i kroppen, og jeg synes, han normalt skal løse den her opgave. Han skal gøre op om det her sammen med Jeppes hest. Det er et godt vinderbud. Han går stadigvæk med fast vat og tung balanceret.

6. løb nr. 5 Dark Gogo – Magnus M Nielsen
Synes den gik godt forrige gang. Men sidst blev det en for hård åbning, hvor jeg prøvede at svare op, så det blev forkert. Han har fået et møgspor, men hvis han går op til forrige start, kan han være en trioluring her. Ingen ændringer på udstyret.

7. løb nr. 6 Unstoppable – René Kjær
Den har ikke gjort noget forkert endnu. Nu er det 20m tillæg på 1.600m. Det er aldrig nemt, men han har så meget klasse og styrke, at han er en af dem, der kan løse en sådan opgave. Har så meget fart i benene, at de forreste kan få svært ved at svare, når han kommer de sidste 300m. René har været inde på, at den skal have vatudtræk på. Det afgør vi på dagen.

8. løb nr. 1 Something Fishy – René Kjær
Han var ude i et mærkeligt løb senest, hvor de ingenting kørte de første 1.200m, og så var der fuld skrue på de sidst 500m, så det var umuligt at tage noget ind. Han gik nu OK alligevel. Nu sidder René i sulkyen, og den går nu engang bedst for ham. Jeg tror, den tager spids, og så forventer jeg, at den fører det her hele vejen rundt. Kommer i vanligt udstyr.

8. løb nr. 6 Trophy Spring – Morten Juul
Den var lidt under isen sidst, hvor den ikke fik travet til at stemme allerede, da startbilen slap. Han havde fået sko på kort tid inden starten, så det mistænker jeg var forklaringen. Jeg tænker, at han vil gå lige så godt, som i starterne inden da. Den matcher dem her, og han er altid en triochance. Kan nok ikke tage en længde på Fishy, men jeg kører fremad for at få position, da der ikke så mange hurtige indvendigt for. Får jeg det rigtig rygløb undervejs, så har han altid en god slutspeed. Han er en god triochance. Hvis banen tillader det, så går han uden bagsko. Det er lille plus for ham. Det vandt han med i København med.

Baneprogrammet kan læses her