Odense d. 21. februar

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 7 Escape A P – Morten Juul
Det blev jo helt forkert sidst, og han måtte bakkes ned som sidste hest. Afslutningen var god i sporene, og han havde fuld fart hele vejen til stregen. Han virker fortsat fin i træningen, og han er så fornuftig at han forhåbentlig også klarer spor fem i volten. Sætter han ikke for meget til har han chance i dette selskab. Han går igen med den alu-forsko, som jeg lettede ham til sidst.

4. løb nr. 4 Aros Line – Morten Juul
Han var super sidst i Aalborg, og han virker helt ovenpå for tiden. Inden hans halsproblemer har jeg altid sagt han var bedst på normaldistancen, og sidst virkede det som om den kunne have fortsat ved målpassage. Godt spor og god chance bedømmer jeg, og han går som sædvanligt uden forsko.

5. løb nr. 2 Highyield Draviet – Birger Jørgensen
Han gik bestemt et godt løb i comebacket bag Leading Tile. Han står godt her og har perfekt startspor, så jeg tror da at Birger Jørgensen er opsat på at køre ham i spids denne gang. Jeg håber på det bliver efter devisen spids og slut.

Baneprogrammet kan læses her