Aalborg d. 28. februar 2020

Indi Di Quattro

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 8 Hocus Pocus – René Kjær
Gik godt senest og der er ikke så stort et felt denne gang, så jeg synes det skal være en lille vinderchance. Senest gik den af sted i tredje spor i ryg på sidste omgang og fuldførte fint. Hesten tåler de fleste oplæg, men lidt tempo på vil nok være en fordel.

5. løb nr. 2 Holland – Birger Jørgensen
Gik vel ok senest efter lang pause og er gået frem med det løb i kroppen, men hesten er vel ikke helt hvor jeg gerne vil have ham, så det vil være ok med en tredje-fjerde-femteplads.

6. løb nr. 4 Indi Di Quatro – Morten Juul
Gik godt senest, hvor han bare endte i “dødens” og ikke helt kunne gøre det færdigt mod gode heste. Får han løbet, enten i spids eller et godt rygløb, så er han en af dem som kan vinde, men det kræver han vel også.

Baneprogrammet kan læses her