Billund d. 1. marts 2020

Eldorado

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 7 Joker Newport – René Kjær
Den går jo jævnt og stabilt hver gang. Sidst fik den lov at styre alting, men vandt også let. Han går frem hele tiden og er bestemt en vindechance. Han kommer, som han plejer.

3. løb nr. 3 Something Fishy – René Kjær 
Han gik jo godt sidst og vandt med både det norske og vattet i behold. Formen er intakt, og jeg synes, at han er en vinderchance igen. Tror Kjær vil forsøge at køre til spids som sidst. Kommer han det, så stiger chancerne. Hvis ikke, kan de blive svært at vinde. Den går med norsk hovedlag og sko som altid.

3. løb nr. 7 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Den er lidt ude på vingen igen. Han gik et super løb sidst, hvor jeg måtte af sted 100 m for tidligt. Det ligner en placering fra to til fire, hvis der er lidt tur i den. Går altid med forsko. Hvis banen ikke er frossen eller for hård, kommer han uden bagsko. Det er en fordel, hvor han vandt ligafinalen på Lunden med den balance.

4. løb nr. 4 Eldorado – Morten Juul
Den har gjort det super godt de to sidste gange. Specielt senest, hvor den vandt med kræfter i behold. Godt spor og hurtig fra start. Kommer jeg til spids, føler jeg, at jeg har vinderchance. Den går dog fra alle positioner, så den er ikke afhængig af spidsen, men det er lidt nemmere fra spids. Går med samme balance som de sidste par gange.

Baneprogrammet kan læses her