Skive d. 2. marts 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 5 Dark Gogo – Morten Juul
Gik rimeligt sidst i et amatørløb, hvor den ikke fik den bedste start, men sluttede OK af. Det er jævnt godt felt, hvor der ikke er nogen, der sikker i øjnene. En plads fra tre til fem er inden for rækkevidde igen. Forventer ingen udstyrsændringer i første omgang,

2. løb nr. 6 EasyComeEasyGo S – Morten Juul
Den gik godt, første gang vi startede den, hvor det desværre blev til galop i starten. Det har bare trænet videre, og alt virker fint. De er måske lidt bedre på papiret, men det er skuffende, at den ikke har vundet løb endnu. Vi har haft den en måned inden sidste start, og den forbedrer sig hele tiden. Jeg forstår ikke, hvis den ikke snart vinder løb. Den er lynhurtig fra start og er normalt stabil. Gordons ved man selvfølgelig ikke, hvor god den er, men min er vinderchance. Den kommer med sko og med vatudtræk. Det fik den rykket for første gang senest, så det komme den med igen. Den reagerede fint på det og holdt farten helt ind i mål.

3. løb nr. 4 Bravur Torkdahl – Birger Jørgensen
Hun har gået super, de par gange hun har startet for os. Sidst imponerede den ved at slå en god hest udvendigt fra. Alt virker fint, og hun skal have en vinderchance. Hun har vundet fra ryg og fra dødens, så det spiller ikke den store rolle, hvor den sidder henne. Gik uden forsko senest, og det er planen igen.

Baneprogrammet kan læses her