Skive d. 18. maj 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 7 N Y Roar – Birger Jørgensen
Den var kun anden i sit prøveløb til Frederik, da denne hang ned over min i opløbet. Den gik godt på en god tid, og den har været ude at se bilen, så det burede ikke give nogen problemer. Jeg bad Birger køre reelt med den i prøveløbet, da den havde haft en skade og været længe væk. Den fik en passende udblæsning og kan vel det samme igen. Han virker cool og stabil, og han skal være en god chance – ja en stor vindechance, selv om der kan ske meget i nulklassen.

5. løb nr. 4 Bravur Torkdahl – Birger Jørgensen
Var hjemme hos ejeren pga. coronaen, hvor den blev behandlet. Har nu været tilbage hos os i tre-fire uger. Den er i god form, og jeg forventer, at den er klar direkte, så jeg tror på, den har en stor vinderchance. Den går altid uden forsko, og det gør den igen.

6. løb nr. 1 Eldorado – Morten Juul
Spor 1 kan være en fælde. Er godt gående, hvor den hægtede hjul med en konkurrent sidst i opløbssvinget og mistede fart. Jeg fik den ikke helt i gang igen. Spor 1 i Skive er ikke det allerbedste. Jeg prøver at køre til fra start, og kan jeg svare spor 1, så ser det lyst ud. Har bare sprunget til spids i auto de sidste gange, så det håber jeg, den gør igen. Men ryg på den førende er også godt. Det er en triochance i første omgang, men den kan godt vinde, hvis det klapper.

Baneprogrammet kan læses her