Billund d. 30. maj 2020

Joker Newport

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 4 Joker Newport – René Kjær
Den gik nogenlunde sidst på Jägersro fra spor 12 uden at imponere på nogen måde. Kom ellers fint igennem fra anden række til 3u, men kusken blev siddende, da de kom bagfra på sidste langside, og så var løbet kørt. Det blev nok lidt for passivt. Den er tilbage i sin gamle klasse, så det er vel en triochance, som han plejer at være. Har får vatudtræk på. Det har han vist kun prøvet en gang før i Aalborg.

3. løb nr. 1 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Han har været væk længe efter an lang sæson. Har så også haft virus, men han træner godt nu og må i gang igen. Han skal nok have et løb i kroppen, og han kan være en lille triochance efter sin lange pause. Han går som altid med sko.

Baneprogrammet kan læses her