Skive d. 1. juni 2020

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 4 Frontrunner Shadow – René Kjær
Den gik OK i sæsondebuten, hvor den var på en umulig opgave. Her er de også meget gode, så får den en præmie, er jeg godt tilfreds.

3. løb nr. 9 Eldorado – Morten Juul
Spor 9 er godt til ham, så kan jeg køre indvendigt. Han er ikke specielt dus med Skivebanen, så vi kører indvendigt og så må vi se, hvordan det løser sig. Han kan være en lille triochance. Den går med sko, men får rykket vattet denne gang for første gang nogensinde.

4. løb nr. 7 First Blood – Birger Jørgensen
Den har fået et møg startspor, men han virker fin for dagen. Skal nu ud og prøve at møde de bedste. Jeg ser ham mest som en triochance fra det her spor, hvis det flasker sig. Den skal have et par starter mere inden treårs prøverne i Aarhus. Det bliver spændende at møde de bedste.

5. løb nr. 3 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Han var dårlig sidst, hvor han burde have været tredje. Men han havde skæve blodværdier efterfølgende. Han træner godt igen. Er han som bedst, er han er triochance. Jeg har ikke helt bestemt mig endnu mht. balancen. Det vil være optimalt at køre uden bagsko, men det besluttes først på dagen.

5. løb nr. 11 Something Fishy – René Kjær
Den har fået et møg startspor. Møder nogle af dem, han ikke kunne slå fra dødens af senest. Startsporene afgør meget i den her klasse. Han er dog altid en triochance, men det kræver lidt tur fra spor 11. Den går altid med sko.

8. løb nr. 8 Unstoppable – René Kjær
Alle dem af mine, der kan noget, har fået møg startspor – også ham her. Han står med to galopper. Forrige gang galopperede han direkte, da bilen slap. Senest blev den lidt skæv på hjørnet i sidste sving. Så jeg tror, det kostede andenpladsen til Extreme. Normalt er den stabil nok. Løser det sig lidt herfra, kan han være en triochance igen.

Baneprogrammet kan læses her