Aarhus d. 3. juni 2020

Hocus Pocus

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing

5. løb nr. 10 Express AP – Morten Juul
Gik et superløb senest og har trænet helt som han skal siden. Århus-banen har han klaret før, så jeg synes det skal være en vinderchance. Og spor 10? Jeg vidste, at den ville få et skidt nummer, da jeg anmeldte (idet hesten er tæt på maksimum i løbet, red.). Det tror jeg faktisk ikke betyder det store.Føler du at hesten har udviklet sig meget? Den kom jo lidt sent i gang sidste år, men udviklede sig godt sidst på året. Jeg synes måske, at den skuffede en smule i sæsondebuten, hvor den virkede tung. Senest viste hesten så, at den bare manglede det løb. Han var virkelig fin senest, hvor den fik tryk i omgange og alligevel stod for det.

6. løb nr. 12 Hocus Pocus – René Kjær
Står skidt til mod rigtigt gode heste, men den har fordel af Århusbanen og fordel af distancen. Kan vel være en lille triochance, hvis der bliver overpace.

Baneprogrammet kan læses her